Στην κορυφή της ομάδας, ο Ευθύμης Μακρίδης


Ο Ευθύμης Μακρίδης γεννήθηκε στη Βέροια στις 31.8.1990. Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό επαγγελματικά ήδη από τα νεανικά του χρόνια, σημειώνοντας πανελλήνιες διακρίσεις. Το 2008 αναδείχθηκε 5ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ακοντισμού Ελλάδας - Κύπρου στην κατηγορία παίδων, ενώ το 2009 κατέκτησε την ίδια θέση στην κατηγορία εφήβων.

Το 2011 έλαβε από το Grafts Fitness School πιστοποίηση σπουδών, επιπέδου advanced personal trainer και το 2017 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με ειδικότητα στον κλασικό αθλητισμό.

Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, ενώ έχει εργαστεί σε γυμναστήρια στη Βέροια και την Κομοτηνή.


Σήμερα εργάζεται ως γυμναστής στο γυμναστήριο Curves στη Βέροια και ως personal trainer.

 Η δραστηριότητα της ομάδας.


Παράλληλα με τα πρώτα βήματά του ως αθλητή και σπουδαστή φυσικής αγωγής, ο Ευθύμης Μακρίδης ξεκίνησε τη δραστηριότητά του και ως προπονητής. Κατά το έτος 2008 - 2009, υπό την καθοδήγηση του Ευθύμη, ο πατέρας του, Θοδωρής Μακρίδης, ολοκλήρωσε τον πρώτο του αυθεντικό μαραθώνιο στην Αθήνα. Έκτοτε πατέρας και γιος αποτελούν την ψυχή της ομάδας, η οποία δραστηριοποιείται στη Βέροια.  

 

Σήμερα ο Θοδωρής μετράει 9 αυθεντικούς μαραθωνίους, συμμετοχή σε πολυάριθμους αγώνες σε όλη την ελληνική επικράτεια, ενώ η ομάδα αποκτά καινούρια μέλη διαρκώς. Η Άννα, ο Δημήτρης, η Κατερίνα, ο Βασίλης είναι μόνο λίγοι από όσους με την καθοδήγηση του Ευθύμη και τις πολύτιμες συμβουλές του έμπειρου πια Θοδωρή, έχουν καταφέρει μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να κατακτήσουν πολυάριθμες συμμετοχές σε αγώνες σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα η ομάδα αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του Συλλόγου Δρομέων Βέροιας, με σταθερή παρουσία στους αγώνες δρόμου.

 

Παράλληλα με την προπόνηση της ομάδας, ο Ευθύμης Μακρίδης αναλαμβάνει την προετοιμασία υποψηφίων για τις στρατιωτικές σχολές, τις σχολές αστυνομίας και τα ΤΕΦΑΑ και συμβουλευτική καθοδήγηση σε κάθε έναν που επιθυμεί να βρει τον τρόπο άθλησης που του ταιριάζει.Τα μέλη της ομάδαςΟι υπηρεσίες μας